Varukorg

Hatten är tom!

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Till kassan »

Info & villkor

Cirkus Loppan välkomnar alla beställningar - vi har inget minsta ordervärde.

FRAKT
Fraktkostnaden ingår i alla beställningar. Vi skickar paketet med Posten eller Schenker, det som avgör är vikt och storlek.
Av miljöskäl packar vi så långt det är möjligt i återvunnet material. OBS: Villkoret om fri frakt gäller bara inom Sverige.

INTERNATIONAL BUYERS: Please send an email to info@cirkusloppan.se for information about addiontional shipping costs and payment details.

BETALSÄTT
- Betalning med Payson
Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).
Läs mer om Payson här: www.payson.se

- Faktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 25 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

- Kontant vid avhämtning på Gruvgatan 45 i Falun (efter överenskommelse).

LEVERANS
Vi skickar paket vid minst två tillfällen varje vecka. Det innebär att leveranstiden är cirka 2–6 arbetsdagar. Säg gärna till om det är extra bråttom!
Du får ett meddelande, en avi eller e-post, när paketet finns hos ombudet. Som kund ansvarar du för korrekt leveransinformation – om paketet returneras på grund av felaktig adress står du för den extra fraktkostnaden.

VINTAGE & SECOND HAND
Cirkus Loppan säljer vintage och second hand-saker. Vi försöker alltid se till att beskriva varans skick i både text och bild. Fråga gärna om det är något du undrar över!

PRISER
Alla priser är i svenska kronor, inklusive fraktkostnad. Begagnade varor vinstmarginalbeskattas, det tillkommer därmed ingen moms på det angivna priset.

RETURER
Enligt lagen om distansavtal har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att produkten mottagits. Köparen står för returfrakt och transportrisk. Om varans skick inte överensstämmer med beskrivningen eller om vi har packat den fel står Cirkus Loppan för returfrakten. Ta alltid kontakt med oss innan du skickar tillbaka paketet.

SKADADE & RETURNERADE PAKET
Hämta inte ut ett skadat paket – gör istället en skadeanmälan till transportföretaget (Posten eller Schenker).
Ta alltid kontakt med Cirkus Loppan om du upptäcker skadan först i efterhand. Släng inte bort det skadade emballaget. Vi sköter reklamationen till transportbolaget.
Om du inte hämtar ut ditt paket innan det går i retur till oss så fakturerar vi dig 350 kronor i hanteringsavgift.

ÖVRIGT
Minimiålder för att göra en beställning är 18 år. Vi följer distanshandelsavtalslagen och Konsumentverkets riktlinjer. Vi har F-skattsedel.

 

KONTAKT
Cirkus Loppan
Gruvgatan 45
791 61 Falun
Tel: 0707-451442
E-post: info@cirkusloppan.se